Κρεοπωλείο Κόκκινος: Το πιο ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό κρεοπωλείο της Αλεξανδρούπολης

Φωτογράφιση χώρου: Δήμος Μπαμπλής

Το κρεοπωλείο με την επωνυμία Κρεοπωλείο Κόκκινος ιδρύθηκε το 1952 από τον Κωνσταντίνο Κόκκινο στην Αλεξανδρούπολη.


Ο Κυριάκος Κόκκινος, η τρίτη γενιά, έχοντας καταρτιστεί καταλλήλως, ανέλαβε την επιχείρηση το 1994 και την συνέχισε με τον ίδιο ζήλο κρατώντας την παράδοση και την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων.

kokkinoskr1

Σίγουρα ο όρος «κρεοπωλείο» δεν είναι αρκετός για να περιγράψει αυτό που θα αντικρίσετε όταν περάσατε την πόρτα του Κρεοπωλείου Κόκκινος. Ένας χώρος με ιδιαίτερο design,  ο οποίος ανακαινίσθηκε πριν 6 μήνες από την Αρχιτέκτων Μηχανικό Ανδρονίκη Μανάβη δεν θυμίζει κρεοπωλείο όπως το έχουμε συνηθίσει αλλά αποτελεί μια νέα εκδοχή boutique προτάσεων σε είδη κρέατος και ξεχωρίζει ως ένα κατάστημα υψηλών προδιαγραφών με άμεση προτεραιότητα στον πελάτη.

kokkinoskr2

Συνεχίζοντας την παράδοση το κρεοπωλείο Κόκκινος, φροντίζει  να παρέχει στους πελάτες του άριστη ποιότητα επιλέγοντας τους καλύτερους προμηθευτές και συνεργάτες και ελέγχοντας την ποιότητα των κρεάτων του.

kokkinoskr4

Tο κρέας είναι πάντα φρέσκο, καθώς παραλαμβάνει καθημερινά και ικανοποιεί  μόνο τις ημερήσιες ανάγκες του, με σκοπό οι πελάτες να βρίσκουν ολόφρεσκο, άριστης ποιότητας κρέας.

Το κρεοπωλείο συνεχίζει την πώληση χονδρικής και λιανικής νοπών κρεάτων αλλά και κρεατοσκευασμάτων. Στην γκάμα του περιλαμβάνονται και έτοιμες σπεσιαλιτέ κρεάτων που μπορείς να ετοιμάσεις γρήγορα σε αξέχαστα γεύματα που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό λάτρη της... κρεατολαγνείας. Χρησιμοποιεί τρόπους επεξεργασίας και συντήρησης του κρέατος σύμφωνα με τα πιο προηγμένα υγειονομικά πρότυπα και προδιαγραφές.

H βιτρίνα του επιλέχθηκε στην 1η θέση του διαγωνισμού από το περιοδικό Meat news, τον Απρίλιο του 2016 και τον Ιούνιο του 2019.

 

 

Επισκεφθείτε το κρεοπωλείο «Κόκκινος» και βρείτε πλούσια γκάμα κρεάτων ξηρής ωρίμανσης (Σπαλομπριζόλες, T- Bone, Tόμαχωκ και Ribeye).

 

Π. Κυρίλλου & Τσιμισκή, Αλεξανδρούπολη

25510 23254 & 6944604350

Fb: Κρεοπωλείο "Κόκκινος" / Instagram: kokkinos_butchershop

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone