Στην Pizza Piza της Αλεξανδρούπολης μία πίτσα δεν είναι ποτέ αρκετή!

Στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης, με θέα το απέραντο γαλάζιο βρίσκεται η πιτσαρία Pizza Piza που με την ιδιαίτερη

γαστρονομία της σε παραπέμπει σε ένα άλλο γευστικό κόσμο.  Η Pizza Piza  του Παναγιώτη Δανιήλ  ξεκίνησε την πορεία της  πριν από 33 χρόνια.

Εδώ θα γευτείτε την πιο νόστιμη πίτσα με αγνά φρέσκα υλικά, γευστικά πεϊνερλί, φρέσκιες σαλάτες, καλτσόνε αλλά και πεντανόστιμες μακαρονάδες. Η ζύμη στην Pizza Piza  φτιάχνεται καθημερινά στο παρασκευαστήριο του μαγαζιού, στρώνεται στα ταψάκια και ψήνεται με τα υλικά που επιθυμείτε για την πίτσα ή το πεϊνερλί της αρεσκείας σας. Όλα τα συστατικά είναι επιλεγμένα προσεκτικά και αδιαπραγμάτευτα στην ποιότητα και πάντα σε ασυναγώνιστες τιμές.

 

Η μοναδική pizza piza 34 εκ. μόνο με 5€

pizzapiza1

pizzapiza2

 

Μακαρονάδες από 5,5€

pizzapiza4

pizzapiza5

 

Πεϊνερλί από 6€

pizzapiza3

 

Για την Pizza Piza η παρασκευή μιας πίτσας δεν είναι μια απλή υπόθεση, δεν είναι απλά μια συνταγή. Χρειάζεται αγάπη για να δημιουργήσεις ένα όμορφο και γευστικό αποτέλεσμα. Στόχος να μένουν ευχαριστημένοι αλλά και.. χορτάτοι οι πελάτες.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια πεντανόστιμη πίτσα, την αγαπημένη σας μακαρονάδα και ένα ποτήρι κρασί με θέα την θάλασσα.

Ο πιο ρομαντικός συνδυασμός βρίσκεται εδώ!

 

Το κατάστημα Pizza Piza θα το βρείτε επί της οδού Ρήγα Φεραίου 1, στην Αλεξανδρούπολη.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες μπορείτε να καλέσετε στο 25510 24045 ή και από τις online εφαρμογές e-food.gr, box.gr και fagi.gr.

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone