Ελεφαντίνα έσωσε τον εκπαιδευτή της που πνιγόταν

Στο Πάρκο Ελεφάντων στην Ταϊλάνδη, μια μικρή ελεφαντίνα βούτηξε στο ποτάμι για να σώσει τον αγαπημένο της εκπαιδευτή που φώναζε για βοήθεια, την ώρα που πνιγόταν.

Όπως φαίνεται, οι ελέφαντες όντως δεν ξεχνούν ποτέ (και ανταποδίδουν με την πρώτη ευκαιρία).

Στην πραγματικότητα όμως, ο 42χρονος εκπαιδευτής της μικρής Kham Lha, όπως λέγεται η ελεφαντίνα, απλά προσποιούνταν ότι πνίγεται για να δει την αντίδρασή της.
Η Kham με το που το αντιλήφθηκε, έσπευσε να τον σώσει, βουτώντας στο ποτάμι. Τραβώντας τον με την προβοσκίδα της και τυλίγοντας τον με τα πόδια της, κατάφερε να τον βγάλει προς τα έξω.

Όπως δήλωσε ο εκπαιδευτής της, πριν την παραλάβουν και τη φροντίσουν στο Πάρκο Ελεφάντων στην Ταϊλάνδη, η Kham είχε ζήσει κάποιες πολύ άσχημες εμπειρίες.

"Ήταν δεμένη και της επέβαλλαν να υπόκειται σε βάρβαρες εκπαιδεύσεις, για να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της τουιριστικής βιομηχανίας. Την απελευθερώσαμε και τη βοηθήσαμε να αναρρώσει. Ήρθαμε πραγματικά κοντά και αναπτύξαμε έναν πολύ ισχυρό δεσμό".

Σχετικά με το σκηνοθετημένο πνιγμό του, είπε: "Προσποιήθηκα ότι πνίγομαι για να δείξω στον κόσμο πόσο αξιομνημόνευτη είναι η σχέση των ελεφάντων με τους ανθρώπους, κι ότι αν τους φερθείς με ζεστασιά και ευγένεια, θα στο ανταποδώσουν"

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone