Το ΧΩΡΙΟ 1939 στην Αλεξανδρούπολη οδήγησε το brunch σε άλλο επίπεδο!

Σε ένα ταξίδι με άρωμα παράδοσης μας ταξιδεύει το κατάστημα «Χωριό 1939»  συνδυάζοντας τις σύγχρονες ανάγκες στο

ρυθμό της ζωής και της διατροφής με τις παραδοσιακές συνταγές και γεύσεις.

Η Ιωάννα Κατριτζίδου είναι η νεαρή ιδιοκτήτρια της επιχείρησης «Χωριό 1939»  που με την στήριξη και την εμπειρία των γονιών της και ειδικά της μητέρας της Αντωνίας Βόλτσου, κάνει το πρώτο της  επιχειρηματικό βήμα. Με πολύ αγάπη και μεράκι δημιουργούν  τις γεύσεις κυριολεκτικά από την αρχή.

Συνταγές από τη γιαγιά, φτιαγμένες με το χέρι όπως  παραδοσιακές χωριάτικες πίτες, μηλινάκι με τυρί ή αλλαντικά, γκιουζλεμέδες, στριφτές πίτες, πιροσκί αλλά και το αγαπημένο ποντιακό περέκ που ψήνεται στο παραδοσιακό «σατς» μπροστά στον πελάτη. Φυσικά όλα συνδυάζονται τέλεια με τον εκλεκτό καφέ ή milk shake, φυσικούς χυμούς ή άλλα ροφήματα.

Στο αισθητικά πανέμορφο και φιλόξενο περιβάλλον μπορεί κανείς να απολαύσει το πρωινό του ή το αγαπημένο του ρόφημα από νωρίς το πρωί μέχρι το μεσημέρι. Επίσης στο κατάστημα πωλούνται και παραδοσιακά φύλλα, τα οποία παρασκευάζονται στο εργαστήριο που βρίσκεται στον ίδιο χώρο.

Όλα τα προϊόντα αλλά και οι καφέδες έρχονται στο σπίτι σας με ένα τηλεφώνημα ή μέσω των εφαρμογών e-food ή box.gr.

 

Λ. Δημοκρατίας 227 / Αλεξανδρούπολη / Τηλ: 25510 22233

Facebook: Χωριό 1939  / Instagram: chorio1939

 

 

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone