Σάμυθος: Ταχίνι, ένας διατροφικός θησαυρός από σουσάμι της Εβρίτικης γης

Η οικοτεχνία ΣΑΜΥΘΟΣ είναι μια νέα εταιρία παραγωγής Ελληνικών Σπιτικών Υπερτροφών, με έδρα την Αλεξανδρούπολη

και μονάδα παραγωγής στα Βρυσικά Εβρου.

Η ΣΑΜΥΘΟΣ παράγει με πρωτοποριακές μεθόδους παραδοσιακά και καινοτόμα προϊόντα, με υψηλότατα ποιοτικά χαρακτηριστικά, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη το σουσάμι, ποικιλίας Έβρου, το οποίο παράγεται μόνο στα ορεινά, βιολογικά, ιδιόκτητα αγροκτήματα της ΣΑΜΥΘΟΣ το σύνολο των οποίων είναι εντός περιοχής του Δικτύου Natura. Η συγκομιδή, διαλογή, καθαρισμός, πλύσιμο και ξήρανση του σπόρου γίνεται με το χέρι.

Η εταιρία έχει πιστοποίηση βιολογικής παραγωγής τόσο του σουσαμιού, όσο και του ταχινιού της καθώς και πιστοποίηση κατά ISO 22000. 

Τα προϊόντα της  ΣΑΜΥΘΟΣ:

Βιολογικό ταχίνι ολικής ψυχρής έκθλιψης

Βιολογικό ταχίνι ολικής άθερμο-ωμό

Βιολογικό ταχίνι ολικής με βιολογικό ωμό μέλι και βιολογικά μπαχαρικά

Βιολογικό ταχίνι ολικής με μαύρο σκόρδο.

Τα προϊόντα της εταιρίας εξάγονται σε Η.Π.Α, Ευρώπη, Ντουμπάι και Ιαπωνία. Σκοπός της εταιρίας είναι η παραγωγή  πρωτοποριακών υγιεινών  υπερτροφών με σεβασμό τόσο στον ίδιο τον άνθρωπο, όσο και στην φύση, απευθυνόμενη σε αυτούς που ψάχνουν το ωφέλιμο, το εύγεστο και καινοτόμο, μέσα στην απλότητα, στην παράδοση και στην ποιότητα.  

Η ΣΑΜΥΘΟΣ απευθύνεται όχι σε απλούς καταναλωτές αλλά σε ανθρώπους που νοιάζονται για την υγεία τους, που νοιάζονται για το περιβάλλον, που νοιάζονται για τον άλλον.

samythosaa

 

samythosbb

 

samythosc

 

samythosd

 

samythose

 

samythosf

 

Διεύθυνση: Αίνου 3-5 / Αλεξανδρούπολη Έβρος


Τηλέφωνο: +302551080487

Φαξ: +302551080487

Κινητό: +306979339248

Facebook: samythosBIO / Instagram: samythos

 

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone