Yeusi's Beaute: Ένας ξεχωριστός χώρος ομορφιάς στην Αλεξανδρούπολη

Από την Σοφία Χύτου

Στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα επί της 14ης Μαΐου και Αίνου 9 (πάνω από τα Hondos center) βρίσκεται ένας ξεχωριστός χώρος ομορφιάς το Yeusi's Beaute.

Ιδρύθηκε από την Γεσθημανή Πασσά  πτυχιούχο Αισθητικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης   και μέλος της Ομοσπονδίας Διπλωματούχων Αισθητικών  Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Εμπιστευτείτε την πολυετή πείρα της στο χώρο της αισθητικής προσφέροντας σας κορυφαίες ποιοτικά υπηρεσίες.
Τηλεφωνήστε στο 2551400379  και κλείστε ραντεβού... με την ομορφιά.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., facebook: Yeusis Beaute

geusi1

Τι είναι το ημιμόνιμο μακιγιάζ;
Το ημιμόνιμο μακιγιάζ ή πιο σωστά η μικροχρωμάτωση είναι μια αισθητική μικροεπεμβατική μέθοδος που σκοπό έχει την διόρθωση, τον καλλωπισμό και τη δημιουργία ισορροπίας σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και κυρίως   στο   πρόσωπο (φρύδια, χείλη, βλέφαρα) αλλά και στο σώμα (ορισμένες παραϊατρικές εφαρμογές). Η τεχνική πραγματοποιείται εγχύοντας ειδικές χρωστικές ουσίες στο επιφανειακό στρώμα του δέρματος με τη βοήθεια ειδικού εξοπλισμού, του δερμογράφου.


Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείτε και πόσες συνεδρίες απαιτούνται;
H διαδικασία υπολογίζεται γύρω στις 2 - 2:30’ και έχει ως εξής:
1.Στην πρώτη επαφή η πελάτισσα μας εξηγεί τι ακριβώς επιθυμεί.
2.Στη συνέχεια γίνεται μελέτη του σχήματος και χρώματος σύμφωνα με τους κανόνες της προσωπολογίας, συμμετριών και των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου. Σχεδιάζουμε προσεκτικά με μολύβι το σχήμα.
3.Αφού η πελάτισσα δει και εγκρίνει το σχέδιο, γίνεται εφαρμογή τοπικής αναισθησίας.
4.  Είκοσι λεπτά αργότερα ξεκινάει η εφαρμογή, η διάρκεια της οποίας εξαρτάται από την περιοχή, τις ιδιαιτερότητες του δέρματος και την τεχνική που θα ακολουθήσουμε.
5. Ενημερώνουμε την πελάτισσα για την φροντίδα της περιοχής.
Οι συνεδρίες που απαιτούνται είναι δυο. Η δεύτερη συνεδρία πρέπει να γίνεται  σε 30 έως 60 ημέρες από την πρώτη φορά.
Στο Yeusi’s Beaute το ημιμόνιμο μακιγιάζ γίνεται τηρώντας αυστηρούς κανόνες υγιεινής με σκοπό την προστασία της υγείας του καταναλωτή. Ο εξοπλισμός και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι της ιταλικής εταιρίας Biotek η οποία έχει πιστοποιητικά καταλληλότητας προϊόντων για την παρασκευή των χρωστικών, για τα σύνεργα, βελόνες και εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στη μικροχρωμάτωση.


Ημιμόνιμο μακιγιάζ σημαίνει αντικατάσταση του παραδοσιακού μακιγιάζ και ποιος είναι ο στόχος του;

Tο  ημιμόνιμο μακιγιάζ μπορεί να αντικαταστήσει εν μέρει ή πλήρως το συμβατικό μακιγιάζ και είναι πολύ σημαντικό για:
α) Γυναίκες που επιθυμούν να τονίσουν τη φυσική ομορφιά τους και να ενισχύσουν τα φυσικά χρώματα των χαρακτηριστικών τους.
β) Πολυάσχολες γυναίκες που δεν έχουν χρόνο για την καθημερινή εφαρμογή του συνηθισμένου make-up , αλλά θέλουν να δείχνουν κομψές και περιποιημένες.
γ) Άτομα αλλεργικά σε καλλυντικά προϊόντα.
δ) Άτομα που έχουν ατέλειες στο πρόσωπό τους.

geusi2       geusi3


Τι είναι το rejuvance γνωστό και ως «φυσικό λίφτινγκ του προσώπου»;
Rejuvance σημαίνει ανανέωση, αναζωογόνηση. Το REJUVANCE είναι μια τεχνική μασάζ αναδόμησης και αναζωογόνησης του προσώπου με δημιουργό τον Άγγλο θεραπευτή Stanley Rosenberg. Γίνεται με ειδικές μαλάξεις στο πρόσωπο, κεφάλι, λαιμό και στους ώμους. Δρα άμεσα στο συνδετικό ιστό αποκαθιστώντας την ελαστικότητά του και απαλλάσσει τους 90 και πλέον μύες του προσώπου από την ένταση χαρίζοντας τους τόνωση και ελαστικότητα. Το δέρμα ενυδατώνεται από μέσα προς τα έξω, οι ρυτίδες μαλακώνουν, αποβάλλονται οι τοξίνες και το πρόσωπο αποκτά καθαρή και διάφανη όψη. Μια βασική θεραπεία ολοκληρώνεται σε 6-7 συνεδρίες, μία/εβδομάδα. Κάθε συνεδρία διαρκεί 60-70’. Ο κύκλος των συνεδριών μπορεί να επαναλαμβάνεται 1 ή 2 φορές το χρόνο ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ατόμου.


Γιατί να επιλέξουμε ένα πιστοποιημένο κέντρο αισθητικής για την περιποίηση μας;
Για να λειτουργήσει νόμιμα ένα κέντρο αισθητικής πρέπει να ανήκει σε πτυχιούχο αισθητικό ο οποίος έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και ο χώρος έχει άδεια λειτουργίας. Σε αυτούς τους χώρους υπάρχουν αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Με απόλυτη υπευθυνότητα σας εγγυώνται την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των μεθόδων που χρησιμοποιούν.
Χαρίστε στον εαυτό σας την εμπειρία της επαγγελματικής φροντίδας.

Κράτα το

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone