Κομμώπολις: Η κομμωτική τεχνική του Vidal Sassoon στην Αλεξανδρούπολη

Στο κομμωτήριο «Κομμώπολις», που βρίσκεται στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, η φαντασία, η δημιουργία και η μόδα

συναντώνται με την πολυετή εμπειρία και το ταλέντο προσφέροντας σε γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών μοντέρνα κουρέματα και εντυπωσιακά χτενίσματα.

Υπό την καθοδήγηση του υπεύθυνου, Σάκη Κοτζαμάνη ακολουθούνται συγκεκριμένες τεχνικές κουρέματος. Ο ίδιος σπούδασε κομμωτική στην Γερμανία και εμπνεύστηκε από τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Μετά το τέλος των σπουδών του παρέμεινε στη Γερμανία, όπου και δίδαξε το τεχνικό κομμάτι της κομμωτικής σε νέους σπουδαστές. Το 2005 επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη και άνοιξε το δικό του κομμωτήριο. Από τότε έως και σήμερα το καλό κούρεμα αποτελεί εγγύηση. Επηρεασμένος από τις τεχνικές του "Vidal Sassoon" που βασίζονται στη μαθηματική ακρίβεια, ακολουθεί τη συγκεκριμένη φιλοσοφία. Κύριος στόχος του είναι η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς που έχει ο καθένας.

Αν και το προσωπικό διαθέτει πολυετή εμπειρία, παρέχεται σε αυτό συνεχή εκπαίδευση. Πάντα με σεβασμό στις επιθυμίες σας, έχοντας γνώση και άποψη, η ομάδα του «Κομμώπολις» είναι πρόθυμη να συζητήσει μαζί σας, να επιστρατεύσει την φαντασία και την πείρα της, ώστε να σας οδηγήσει στην καλύτερη επιλογή κουρέματος ή βαφής ή χτενίσματος, καθώς και να σας αφιερώσει τον απαιτούμενο χρόνο περιποίησης.

Και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Σκρα 8 / Αλεξανδρούπολη / Tηλ.: 2551 082700 / Fb Κομμώπολις

 

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Μπίκος

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone