Βανδαλισμοί στο πάρκο Αλτιναλμάζη της Αλεξανδρούπολης

Βανδαλισμοί προκλήθηκαν στο πάρκο Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη , όπου όπως φαίνεται πως κάποιοι μάλλον νεαροί έκαναν σκοποβολή με κυβόλιθους,

με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ζημιές στην περίμετρο του συντριβανιού, καταστρέφοντας ουσιαστικά τη δημόσια περιουσία, δηλαδή  την δική τους και όλων των πολιτών.

MediaGroup baner

Αγανακτισμένος ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γ. Ναϊτιδης γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης:

Ως Δημοτική αρχή και ως Κοινότητα Αλεξανδρούπολης έχουμε επιδείξει μεγάλη ευαισθησία στους κοινόχρηστους χώρους φροντίζοντας την λειτουργικότητα και την καλή κατάσταση τους καθημερνά.

Στο πάρκο Αλτιναλμάζη και συγκεκριμένα το "Θέατρο Νερού" έχει γίνει στόχος σκοποβολής με κυβόλιθους .

Οι δημόσιοι χώροι ανήκουν σε όλους και φροντίζονται με δαπάνες του Δήμου, δηλαδή με τα χρήματα όλων μας.

Η καταστροφή από βανδάλους των δημοσίων χωρών δείχνει πλήρη αναισθησία και έλλειψη σεβασμού στο κοινωνικό σύνολο.

Σημεία που καταστρέφονται επαναλαμβανόμενα δεν μπορούν να ξαναφτιάχνονται ξανά και ξανά με χρήματα των Δημοτών που πληρώνουν με συνέπεια τα Δημοτικά τέλη.

Θα πρέπει όλοι μας να ευαισθητοποιηθούμε και να αναλάβουμε δράση άμεσα, με σκοπό να εξαλείψουν οι εικόνες αυτές από τον Δήμος Αλεξανδρούπολης.

Τηλεφωνικό Κέντρο Α.Τ. Αλεξανδρούπολης :2551066100

Δημοτική Αστυνομία Αλεξανδρούπολης : 2551350081

 

vandalismoi altinalmazmikri

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone