AXD Short film festival: Ο νέος κινηματογραφικός θεσμός της πόλης!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη χρονιά του φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Αλεξανδρούπολης.

Στις 03 Οκτωβρίου 2020 ο κατάμεστος κινηματογράφος Φλοίσβος γέμισε με ταινίες απ’ όλο τον κόσμο, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη κινηματογραφική εμπειρία στους κατοίκους της πόλης!

shortfestaxd2020a

 

 

 

Το AXD Short film festival αποτελεί το πρώτο διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Θράκης. Εκατοντάδες νέοι κινηματογραφιστές υπέβαλαν τις ταινίες τους στη φετινή διοργάνωση. 

 

Παρακολουθήστε βίντεο από τη βραδιά:

 

Μοναδικές ιστορίες απ’ όλο τον πλανήτη παρουσιάστηκαν στο κοινό της Αλεξανδρούπολης, το οποίο αγκάλιασε το φεστιβάλ!

shortfestaxd2020b

Με τη στήριξη του δήμου Αλεξανδρούπολης, η ομάδα του φεστιβάλ έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την επόμενη διοργάνωση με περισσότερες συναρπαστικές ταινίες, εργαστήρια παραγωγής ταινιών και εκδηλώσεις σχετικές με τον κινηματογράφο για την ενίσχυση της συνεργασίας και την εισαγωγή του τοπικού πληθυσμού στην τέχνη του κινηματογράφου!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του φεστιβάλ https://axdfilmfest.com/ και ακολουθήστε το στο Facebook https://www.facebook.com/AXD-Short-Film-Festival-107256787648725

Ραντεβού του χρόνου στο δεύτερο φεστιβάλ ταινιών ADSFF το 2021!

shortfestaxd2020c

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone